Via en lukket facebookgruppe kan Linda, Richard, Aksel, Lisa og Bente spørge deres instruktørkolleger og hinanden til råds om ting, der har med LÆR AT TACKLE-kurserne at gøre. Spørgsmålene kan fx dreje sig om usikkerhed omkring dele af ens undervisningsmanual, konkrete ting der har med ens undervisning at gøre eller info om, hvordan en vejledning forløber.

Til jul er det blevet en fast tradition, at instruktørerne ønsker hinanden glædelig jul i gruppen. Denne juleaftensdag udvikler de små små hilsner sig imidlertid til mere og andet, end de plejer.

Det starter med, at en instruktør lægger en Youtube-video med julemusik op. Lidt senere deler en anden instruktør en fjollet julevideo, og derfra stikker det helt af med dansende alfer, billeder af skæve juletræer og sjove kommentarer.

På et tidspunkt efterspørger  en instruktør tips til at undgå “lodne” brunede kartofler, for ægte brunede kartofler skal jo helst være dækket af tyk karamel hele vejen rundt – og en lille smule brændte på undersiden. 😊

Det første forslag går ud på at lave en handleplan på processen, hvilket udløser grinesmileys! En anden er mere stemt for en fælles idérunde til valg af opskrift, mens en tredje foreslår, at man laver en beslutningsproces, der går ud på at afdække fordele og ulemper ved brunede kartofler i det hele taget.

Og inden man får set sig om, er de brunede kartofler både blevet udsat for afspændingsøvelser og brud på symptomcirklen, så de kan være klar til aftenens karamelbad.

Og dermed er det tid til at ønske hinanden RIGITG GLÆDELIG JUL!

Spørgsmål: Hvordan kan man sprede juleglæde ved hjælp af selv små ting?

TIL FORSIDEN AF JULEKALENDEREN