En decemberfortælling fra LÆR AT TACKLE

Fra 1. december og 24 dage frem åbne får du hver dag en ny låge i LÆR AT TACKLEs julekalender. Bag lågerne gemmer sig korte historier om fem menneskers små og store gøremål samt glæder og udfordringer i december.

Genkender du ting fra din hverdag, er det måske ikke så mærkeligt. Julekalenderen er nemlig inspireret af oplevelser og erfaringer, som kursister og instruktørerLÆR AT TACKLE har fortalt os og givet os lov til at dele. Historiens fem figurer derimod er pure opspind. 🙂

Nogle af fortællinger kan måske inspirere til dine egne aktiviteter i december. Andre kalder på gode råd fra mennesker med livserfaring, for selv i den sødeste juletid kan hverdagen give bump og knubs. Så hvis du har noget på hjerte, håber vi, du vil byde ind med kommentarer og gode ideer, der kan glæde og gavne.

Rigtig glædelig december!
LÆR AT TACKLE

Mød julekalenderens fem hovedpersoner

Grafik med kvinde, der har nissehue i håret

LINDA er 48 år og arbejder deltid som  sekretær på grund af diskusprolapser. Hun bor alene og har ikke så meget familie. Linda underviser på LÆR AT TACKLE kroniske smerter og anser næsten sine gode instruktørmakkere som familie.

Grafik mand med nissehue

AKSEL er 45 år og arbejder som elektriker. Han bor sammen med AnneMette og har to delebørn på 9 og 12 fra et tidligere forhold. Aksel har selv personlig erfaring med depression og er instruktør på LÆR AT TACKLE angst og depression.

Grafik kvinde med nissehue

LISA er 25 år og i gang med et lærerstudie. Sin unge alder til trods har hun allerede erfaring med tanker og humør, der kan drille. Derfor er hun begyndt at hjælpe andre unge på LÆR AT TACKLE angst og depression – for unge.

Grafik mand med nissehue

RICHARD er 72 år og folkepensionist. Under sin kones sygdom deltog han på  LÆR AT TACKLE hverdagen som pårørende  og har efterfølgende uddannet sig som instruktørktør, så han kan hjælpe andre pårørende med at genfinde deres overskud.

 

Grafik kvinde med juleklokker i håret

BENTE er 62 år og førtidspensionist på grund af leddegigt og gigtsmerter. Hun er  gift med John og har været en dedikeret underviser på LÆR AT TACKLE kronisk sygdom, siden hun selv fik hjælp på kurset for mange år siden til at tackle sin sygdom.

Her kan du åbne kalenderlåger fra 1. december

Mere om LÆR AT TACKLE 

Hånd stryger igennem blade

Overvejer du selv at deltage på et kursus, kan du finde info om kurserne i karussellen på websidens forsideog i drop down menuen.

Kvinde, der peger på tekst på flipover

Har du fået lyst til selv at blive instruktør? Så kan du læse mere om, hvad der skal til, under  BLIV INSTRUKTØR 

Ansigtscollage

Læs artikler og se videoer med virkelige kursister fra LÆR AT TACKLE-kurserne under PERSONLIGE BERETNINGER 

Danmarkskort med røde nåle

Kontakt din kommune, hvis du vil vide mere eller tilmelde dig et kursus. Find de nødvendige kontaktoplysninger på vores  DANMARKSKORT 

LÆR AT TACKLE angst og depression - online

Vidste du, at du kan deltage på flere af kurserne via pc, laptop eller tablet?  Læs mere om ONLINEKURSERNE. Se også E-LÆRING for pårørende.