ONLINE-kurser

Mød andre og lær hjælp til selvhjælp,
mens du er i dit eget hjem

LÆR AT TACKLE – online

Nogle gange kan arbejde, tid, afstande eller private forhold forhindre, at man kan deltage i kursusforløb, der kræver fysisk fremmøde. Derfor har vi videreudviklet flere af LÆR AT TACKLE-kurserne, så de kan følges som onlineforløb.

Online-kurser adskiller sig primært fra de fysiske kurser ved, at undervisningen foregår på en kursusplatform, som du tilgår via pc. På denne måde kan du deltage der, hvor du er – i dit hjem, fra dit sommerhus, på din ferie, fra dit arbejdssted, i udlandet eller andre steder. Det eneste, du har brug for, er internet og en pc.

Et onlineforløb løber over 6 uger og består af 6 moduler med aktiviteter, som du laver på din computer, når det passer dig bedst. Det kan fx være øvelser i at bruge redskaber eller læse om kursets emner. Hver uge er der desuden en times liveundervisning på en kursusplatform. Her samler en instruktør op på de aktiviteter, du og dine medkursister har gennemgået.

I liveundervisningen kan du både se og høre instruktøren. Du og dine medkursister er anonyme overfor hinanden og kan kommunikere via en chatfunktion. På den måde kan du og dine medkursister støtte og hjælpe hinanden, selvom I ikke kan se hinanden.

Deltagelse på kurserne er GRATIS.

Se her hvis du …

– har angst eller depression

Angst og depression

– er mellem 15 og 25 år

Angst og depression – for unge

– er pårørende

Hverdagen som pårørende – online

”Onlinekurset er godt, når man ikke kan komme ud.
Det gav en ro, at man kunne sidde hjemme.”

Beretninger fra alle kurser